Miért ezt, és ne mást?

  1. Kevésbé kellemetlen: A gyantával és az epilátorral ellentétben a cukorpaszta használata nem fájdalmas, nem lesznek benőtt szőrszálak, mivel a pasztát a szőrszál növekedési irányával ellentétesen viszed fel, és növekedési irányban téped ki. Ettől kisebb arányban lesznek a bőrfelületnél eltört szőrszálak, amik a benövéseket okozzák.
  2. A cukorpasztát használhatod a testeden levő mindenféle szőrzet eltávolítására. Lábszárra, combra, bikinvonalra és társaira, hónaljra, karra, bajuszkára, szemöldökre. (ez utóbbit csak gyakorlottabbaknak, nehogy „Fantomas” kinézeted legyen) Mivel nem olyan kellemetlen, mint a gyanta, könnyebben használod a kényesebb helyeken is.
  3. Csak természetes anyagokat tartalmaz, nem lesz szükséged semmilyen oldószerre, csak langyos vízre. Így kíméled a bőrödet, a környezeted és nem utolsó sorban a pénztárcádat is. (tervben van egy teljesen bio változat kidolgozása is)
  4. A Mirta cukorpaszta előállításakor nagyon figyeltem arra, hogy Magyarországon termelt/gyártott alapanyagokkal dolgozzak. A citromlé kivételével, ez megoldható volt eddig. Lehet, hogy ez nem mindenkinek szempont, de ilyen kicsivel is szeretnék hozzájárulni a magyar gazdaság "dübörgéséhez" és a környezetünk kíméléséhez.
  5. Nagyon takarékos: Egy diónyi pasztával (tégely 1/3-a) mindkét lábadat le tudod szőrteleníteni.
Árakat és konkrét termékfotókat hamarosan felteszek, de annyit előre elárulok, hogy nem lesz drágább, mint a piacvezető termékek. (Na, jó, a bioverzió valószínűleg egy kicsit drágább lesz)

Megjegyzések